نماد سایت کافه نیوز

طرز تهیه کامل پلو دوپیازه

پلو دوپیازه غذای نسبتا ساده ای است که می توانید برای ناهار درست کنید. طرز تهیه و دستور پخت این غذا به روش نواب ابراهیمی در ادامه به نقل از خراسان آمده است.

مواد لازم برای پلو دوپیازه

روغن –  ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

پیاز  –  ۲ عدد

گوشت –  ۱۸۰ گرم

زردچوبه، فلفل ‌سیاه و پودر سیر –  نصف قاشق چای‌خوری

نمک –  یک قاشق چای‌خوری

رب ‌گوجه – یک قاشق چای‌خوری

گوجه (خشک یا تازه) –  یک عدد درشت

سیب‌زمینی – یک عدد (خلال یا نگینی)

دستور پخت پلو دوپیازه

۱-  این غذا با برنج آماده شده است  بنابراین به شیوه ای که می دانید برنج را آبکش کنید.

۲- برای تهیه دوپیازه ابتدا کمی روغن در ماهیتابه بریزید و پیاز نگینی خرد شده را  به آن اضافه کنید.

۳- بعد از سرخ شدن پیاز، گوشت را به ماهیتابه بیفزایید و ادویه  را به  آن اضافه کنید.

۴- سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب پخته شود.

۵-  رب و چاشنی دیگر هم مانند آب غوره و گوجه خشک هم  می توانید اضافه کنید .

۶-  در ماهیتابه را بگذارید تا همه مواد با هم پخته شود.

۷- بعد از  اضافه کردن سیب زمینی، نصف فنجان آب بریزید تا ۱۵ دقیقه بپزد و آماده شود.

نکات ریز

برنج (یک پیمانه برای هر نفر) را بعد از پاک کردن، با آب سرد به خوبی بشویید و حداقل نیم ساعت داخل آب بگذارید. چند دقیقه بعد از ریختن برنج داخل آب‌جوش، آن را آبکش کنید.

زمانی باید برنج را آبکش کنید که سفت نباشد و نباید بگذارید نرم شود. بعد از این‌که  برنج دم کشید، در دقایق نهایی کره یا روغن  را روی آن بریزید.

خروج از نسخه موبایل