آشپزی

طرز تهیه کامل پلو دوپیازه

پلو دوپیازه غذای نسبتا ساده ای است که می توانید برای ناهار درست کنید. طرز تهیه و دستور پخت این غذا به روش نواب ابراهیمی در ادامه به نقل از خراسان آمده است.

مواد لازم برای پلو دوپیازه

روغن –  ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

پیاز  –  ۲ عدد

گوشت –  ۱۸۰ گرم

زردچوبه، فلفل ‌سیاه و پودر سیر –  نصف قاشق چای‌خوری

نمک –  یک قاشق چای‌خوری

رب ‌گوجه – یک قاشق چای‌خوری

گوجه (خشک یا تازه) –  یک عدد درشت

سیب‌زمینی – یک عدد (خلال یا نگینی)

دستور پخت پلو دوپیازه

۱-  این غذا با برنج آماده شده است  بنابراین به شیوه ای که می دانید برنج را آبکش کنید.

۲- برای تهیه دوپیازه ابتدا کمی روغن در ماهیتابه بریزید و پیاز نگینی خرد شده را  به آن اضافه کنید.

۳- بعد از سرخ شدن پیاز، گوشت را به ماهیتابه بیفزایید و ادویه  را به  آن اضافه کنید.

۴- سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب پخته شود.

۵-  رب و چاشنی دیگر هم مانند آب غوره و گوجه خشک هم  می توانید اضافه کنید .

۶-  در ماهیتابه را بگذارید تا همه مواد با هم پخته شود.

۷- بعد از  اضافه کردن سیب زمینی، نصف فنجان آب بریزید تا ۱۵ دقیقه بپزد و آماده شود.

نکات ریز

برنج (یک پیمانه برای هر نفر) را بعد از پاک کردن، با آب سرد به خوبی بشویید و حداقل نیم ساعت داخل آب بگذارید. چند دقیقه بعد از ریختن برنج داخل آب‌جوش، آن را آبکش کنید.

زمانی باید برنج را آبکش کنید که سفت نباشد و نباید بگذارید نرم شود. بعد از این‌که  برنج دم کشید، در دقایق نهایی کره یا روغن  را روی آن بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا