طرز تهیه کامل پلو دوپیازه
پلو دوپیازه غذای نسبتا ساده ای است که می توانید برای ناهار درست کنید. طرز تهیه و دستور پخت این غذا به روش نواب ابراهیمی در ادامه به نقل از خراسان آمده است.
مواد لازم برای پلو دوپیازه
روغن – ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
پیاز – ۲ عدد
گوشت – ۱۸۰ گرم
زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر – نصف قاشق چایخوری
نمک – یک قاشق چایخوری
رب گوجه – یک قاشق چایخوری
گوجه (خشک یا تازه) – یک عدد درشت
سیبزمینی – یک عدد (خلال یا نگینی)
دستور پخت پلو دوپیازه
۱- این غذا با برنج آماده شده است بنابراین به شیوه ای که می دانید برنج را آبکش کنید.
۲- برای تهیه دوپیازه ابتدا کمی روغن در ماهیتابه بریزید و پیاز نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید.
۳- بعد از سرخ شدن پیاز، گوشت را به ماهیتابه بیفزایید و ادویه را به آن اضافه کنید.
۴- سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب پخته شود.
۵- رب و چاشنی دیگر هم مانند آب غوره و گوجه خشک هم می توانید اضافه کنید .
۶- در ماهیتابه را بگذارید تا همه مواد با هم پخته شود.
۷- بعد از اضافه کردن سیب زمینی، نصف فنجان آب بریزید تا ۱۵ دقیقه بپزد و آماده شود.
نکات ریز
برنج (یک پیمانه برای هر نفر) را بعد از پاک کردن، با آب سرد به خوبی بشویید و حداقل نیم ساعت داخل آب بگذارید. چند دقیقه بعد از ریختن برنج داخل آبجوش، آن را آبکش کنید.
زمانی باید برنج را آبکش کنید که سفت نباشد و نباید بگذارید نرم شود. بعد از اینکه برنج دم کشید، در دقایق نهایی کره یا روغن را روی آن بریزید.