آشپزی

فیلم طرز تهیه مرغ بریانی در قابلمه

به غذایی که دستور پخت آن را در این فیلم می بینید مرغ بریانی حیدرآبادی گفته می شود که بسیار خوشمزه است.

کافه نیوز-مرغ بریانی را به روش های مختلف می توان درست کرد. طرز تهیه و دستور پخت مرغ بریانی حیدرآبادی در قابلمه در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم توضیح داده شده است.

 

[aparat id=”YRphw”]

مواد اولیه برای مرغ بریانی

مرغ ١ عدد

پیاز ٢ عدد

پیاز سرخ شده نصف پیمانه

سیر ۴ حبه

زنجبیل ١ قاشق چایخوری

ماست ٢ پیمانه

لیمو ترش ٢ عدد

نمک، فلفل، تخم گشنیز، فلفل قرمز، زردچوبه، چوب دارچین، هل، میخک، برگ بو، زیره سبز و سیاه، بادیان ستاره ای و زعفران ۵ قاشق غذاخوری

برنج هندی ۴ پیمانه

روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری

کره ۵٠ گرم

گشنیز و نعناع یک چهارم پیمانه

 

دستور پخت مرغ بریانی

برای شروع ٢ عدد پیاز خلالی خورد شده را همراه با روغن و کره تفت داده و پس از ١٠ دقیقه سیر و زنجبیل را به همراه تمامی ادویه ها تفت داده و حال مرغ را اضافه کرده و مجدد ١٠ دقیقه با مواد دیگر تفت دهید.

 

 

 

حال ٢ پیمانه آب را اضافه کنید و ٢٠ دقیقه با شعله متوسط پخت و سپس ماست را اضافه کنید و ١٠ دقیقه دیگر پخت دهید و حال لیمو ترش، زعفران و برنج شسته شده را اضافه کرده و اجازه دهید روی شعله تا آب کاملا کشیده شود.

 

این نکته را در نظر داشته باشید اگر آب مرغ زیاد بود به مقداری برداشته و به عنوان سس کنار غذا سرو کنید.

 

پس از آنکه آب برنج خشک شد دم کنی گذاشته و ١ ساعت با شعله کم پخته و در آخر پیاز داغ و نعناع و گشنیز را ضافه کرده و نوش جان بفرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا