نماد سایت کافه نیوز

کیک وانیلی نرم و خوشمزه؛ طرز تهیه و فوت و فن ها

کافه نیوز -کیک وانیلی از جمله کیک های پرطرفدار است که می توانید آن را خودتنان در خانه تهیه کنید. برای پختن این کیک کار زیاد سختی در پیش ندارید. طرز تهیه و دستور پخت آن را به نقل از خراسان بخوانید.

 

مواد لازم برای کیک وانیلی

کره یا روغن جامد – ۲۳۰ گرم

شکر – ۲ پیمانه

تخم مرغ – ۴ عدد

آرد – ۳ پیمانه

شیر – یک پیمانه

وانیل  -یک قاشق چای‌خوری

بکینگ پودر – ۴ قاشق چای‌خوری

نمک  – نصف قاشق چای‌خوری

چگونه در خانه کیک وانیلی بپزیم

دستور پخت کیک وانیلی

۱- ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

 

ببینید: طرز تهیه کیک پنیر با فر

 

۲- آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و دو بار الک کنید و کنار بگذاریدو برای شروع کره و شکر را داخل کاسه ای بریزید و حدود ۱۰ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

 

۳- تخم مرغ ها را به نوبت به مایه کیک اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط و یکدست شود.

 

۴- آرد را قاشق قاشق به مایه کیک ساده اضافه کنید و در یک جهت و به آرامی مخلوط کنید. همزمان شیر را هم  اضافه کنید (کمی آرد و کمی شیر و به همین صورت کم کم مواد را اضافه و مخلوط کنید). در انتها وانیل را هم اضافه  کنید.

 

۵- قالب کیک را چرب کنید یا داخل آن کاغذ روغنی بگذارید و مایه کیک ساده را داخل قالب بریزید.

 

 

۶- سطح کیک ساده را با قاشق صاف کنید و داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۲۰ تا  ۳۰ دقیقه قرار دهید (دمای فرها متفاوت  است و  پس از ۲۰ دقیقه باید کیک را چک کنید).

 

۷- در صورتی که دسترسی به فر ندارید می‌توانید از روش تهیه کیک بدون فر مثل فر دست ساز هم استفاده کنید.

 

۸- کیک ساده را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.

 

۹- بعد از پخت و تهیه کیک ساده آن را به آرامی از قالب خارج و سرو کنید. برای تزیین می‌توانید از شکلات ذوب شده، خامه یا پودر قند استفاده  کنید.

 

خروج از نسخه موبایل