کافه نیوز -کیک وانیلی از جمله کیک های پرطرفدار است که می توانید آن را خودتنان در خانه تهیه کنید. برای پختن این کیک کار زیاد سختی در پیش ندارید. طرز تهیه و دستور پخت آن را به نقل از خراسان بخوانید.
مواد لازم برای کیک وانیلی
کره یا روغن جامد – ۲۳۰ گرم
شکر – ۲ پیمانه
تخم مرغ – ۴ عدد
آرد – ۳ پیمانه
شیر – یک پیمانه
وانیل -یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر – ۴ قاشق چایخوری
نمک – نصف قاشق چایخوری
دستور پخت کیک وانیلی
۱- ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
ببینید: طرز تهیه کیک پنیر با فر
۲- آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و دو بار الک کنید و کنار بگذاریدو برای شروع کره و شکر را داخل کاسه ای بریزید و حدود ۱۰ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
۳- تخم مرغ ها را به نوبت به مایه کیک اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط و یکدست شود.
۴- آرد را قاشق قاشق به مایه کیک ساده اضافه کنید و در یک جهت و به آرامی مخلوط کنید. همزمان شیر را هم اضافه کنید (کمی آرد و کمی شیر و به همین صورت کم کم مواد را اضافه و مخلوط کنید). در انتها وانیل را هم اضافه کنید.
۵- قالب کیک را چرب کنید یا داخل آن کاغذ روغنی بگذارید و مایه کیک ساده را داخل قالب بریزید.
۶- سطح کیک ساده را با قاشق صاف کنید و داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید (دمای فرها متفاوت است و پس از ۲۰ دقیقه باید کیک را چک کنید).
۷- در صورتی که دسترسی به فر ندارید میتوانید از روش تهیه کیک بدون فر مثل فر دست ساز هم استفاده کنید.
۸- کیک ساده را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.
۹- بعد از پخت و تهیه کیک ساده آن را به آرامی از قالب خارج و سرو کنید. برای تزیین میتوانید از شکلات ذوب شده، خامه یا پودر قند استفاده کنید.