آشپزی

چطور در خانه پای سیب درست کنیم

تهیه پای سیب خانگی اصلا سخت نیست و کار بسیار لذتبخشی است. دستور پخت آن را بخوانید.

کافه نیوز -پای، شیرینی سنتی و بین‌المللی خوشمزه و پرطرفداری است که انواع مختلفی دارد. پای آناناس، هلو، گیلاس و انواع دیگر میوه‌ها از آشناترین مزه‌های این شیرینی به‌شمار می‌روند. کیک پای سیب نیز که یکی از پرمخاطب‌ترین کیک‌هاست، از این قاعده مستثنی نیست. طرز تهیه این کیک را به نقل از همشهری بخوانید.

 

مواد لازم برای پای سیب

تخم‌مرغ: ۴عدد

کره: ۲۰۰ گرم

شیر: یک لیوان

آرد: ۴۰۰ گرم

شکر سفید: ۲۰۰ گرم

شکر قهوه‌ای: ۸۰ گرم

سیب: ۲ عدد

وانیل: یک قاشق چایخوری

دارچین: ۲ قاشق چایخوری

بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه پای سیب خانگی آسان است

طرز تهیه و

ابتدا سیب‌ها را پوست کنده و خرد کنید. سپس شکر قهوه‌ای و دارچین را اضافه کرده و مخلوط کنید و کنار بگذارید.

 

ببینید: طرز تهیه کیک پنیر با فر

 

در ظرفی دیگر کره گرم‌شده در دمای محیط را با شکر سفید توسط همزن برقی بزنید تا کاملا سفید شود.

 

سپس دانه‌دانه تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و هر بار یک دقیقه مخلوط کنید تا رنگ باز کند. پس از آن وانیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه بزنید.

 

در مرحله بعد آرد را که از قبل ۳بار الک کرده‌اید، کم‌کم اضافه کنید و به همراه شیر ولرم به تناوب به مایع کیک اضافه کرده و با همزن برقی تا زمانی که مواد یک‌دست شود، مخلوط کنید.

 

سپس درون قالب مورد نظرتان را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید. در مرحله آخر نیز نصف مواد را ریخته و سیب‌ها را روی مواد پخش کنید.

 

سپس بقیه مواد کیک را ریخته و روی مواد را صاف کرده و داخل فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه به‌مدت ۴۵ دقیقه بپزید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا