آشپزی

طرز تهیه بامیه هندی قنادی در فر

بامیه هندی از جمله شیرینی های محبوب است که می توانید خیلی راحت در خانه تهیه کنید.

کاقه نیوز -درست کردن بامیه هندی قنادی کار ساده ای است و به مواد خاصی هم نیاز ندارد. هر چه برای تهیه این شیرینی لازم دارید به راحتی در دسترس است. البته بامیه هندی را باید در فر درست کنی. طرز تهیه آن را به نقل از خراسان بخوانید:

 

مواد لازم برای بامیه هندی

آرد سفید -یک پیمانه

تخم مرغ – ۲ عدد

آب -یک پیمانه

کره – یک هشتم پیمانه

شربت  –  به میزان لازم

وانیل – نوک قاشق چای‌خوری

بکینگ پودر – یک قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه شربت

شکر-۲ پیمانه

آب – ۲ پیمانه

آب ‌لیمو – ۲ قاشق غذاخوری

گلاب – یک چهارم پیمانه

زعفران دم کرده غلیظ -۲ قاشق غذاخوری

گلوکز –  یک قاشق غذاخوری

فوت و فن تهیه بامیه هندی را یاد بگیرید

طرز تهیه بامیه هندی

۱- آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، کره و شربت را اضافه  کنید و هم بزنید تا به جوش آید.

 

۲- بکینگ پودر را با آرد مخلوط  و به یک باره  به آب در حال جوش اضافه  کنید و هم بزنید تا مانند حلوا جمع شود

.

۳-۵ دقیقه بعد از جمع شدن آن  به هم زدن ادامه دهید و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

 

۴- تخم مرغ ها را به خمیر اضافه کنید و با همزن برقی مواد را هم بزنید تا یکدست شود سپس در قیف بریزید.

 

۵- کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و بامیه را به شکل دلخواه تان مثلا حلقه ای روی سینی فر  در آورید و به مدت ۱۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده است بگذارید.

 

۶- در قابلمه ای کوچک به اندازه ای که بامیه در آن شناور شود روغن بریزید و دو طرف بامیه ها را در آن سرخ کنید و سپس ۲ دقیقه داخل توری  بگذارید تا روغن اضافه شان کشیده شود.

 

۷- بامیه ها را در شربت ولرم قرار دهید تا مزه دار شود.

 

۸-برای تهیه شرب مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا